FIBER védőtok Xiaomi Redmi 4A fekete

Termékkód
7497
Special Price 1796 Ft Regular Price 4455 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - <span>24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span></span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük.
Szállítási információk
Védje meg Samsung Galaxy S8 okostelefonja hátlapját a karcolásoktól ezzel az eredeti fekete hátlappal. A burkolat részleges védelmet is nyújt a leesés ellen. A borítás nagyon egyszerű és tökéletesen illeszkedik a telefonhoz, így a kezelőszervek, csatlakozók vagy a kamera semmilyen módon nem korlátozódik, és semmilyen módon nem befolyásolja a telefon megjelenését. A maximális tartósság érdekében a huzat kiváló minőségű TPU -ból készül, amely könnyen mosható és kellemes tapintású.

FIBER védőtok Xiaomi Redmi 4A fekete

Védje meg Xiaomi Redmi 4A okostelefonja hátulját a karcolásoktól ezzel az eredeti fekete hátlappal. A burkolat részleges védelmet is nyújt a leesés ellen. A borítás nagyon egyszerű, és tökéletesen illeszkedik a telefonhoz, így a kezelőszervek, csatlakozók vagy a kamera semmilyen módon nem korlátozódik, és semmilyen módon nem befolyásolja a telefon megjelenését. A maximális tartósság érdekében a huzat kiváló minőségű TPU -ból készül, amely könnyen mosható és kellemes tapintású.

- Egyszerű karbon kialakítás

- TPU anyagból készült

- csúszásmentes és nem rögzíti az ujjlenyomatokat

- véd a sérülésektől

- Xiaomi Redmi 4A -hoz készült