WALLET tok pénztárcával 2 az 1-ben Huawei P30 Pro fekete

Termékkód
14829
8955 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük, és 2 munkanapon belül kézbesítjük.
Szállítási információk
Pénztárca és mágneses borító Huawei P30 Pro készülékéhez a tekintélyes CASEME cégtől. A huzat finom szintetikus csiszolt bőrből készült, kellemes tapintású. A burkolat tökéletes illeszkedést biztosít Samsung u. Beépített nyílásokat tartalmaz hitel-, betéti vagy névjegykártyák számára. A pénztárcához tartozik egy mágneses hátlap is, amely a mágnesnek köszönhetően levehető a pénztárcáról. Ez a tok praktikus és elegáns pénztárcaként is szolgál, amely megvédi okostelefonját a portól és az ütésektől. A tok rekeszeket tartalmaz a bankjegyek számára és egy cipzáras tokot.

WALLET tok pénztárcával 2 az 1-ben Huawei P30 Pro fekete

Pénztárca és mágneses borító Huawei P30 Pro készülékéhez a tekintélyes CASEME cégtől. A huzat finom szintetikus csiszolt bőrből készült, kellemes tapintású. A borítás tökéletes illeszkedést biztosít a Huawei készülékhez. Beépített nyílásokat tartalmaz hitel-, betéti vagy névjegykártyák számára. A pénztárcához tartozik egy mágneses hátlap is, amely a mágnesnek köszönhetően levehető a pénztárcáról. Ez a tok praktikus és elegáns pénztárcaként is szolgál, amely megvédi okostelefonját a portól és az ütésektől. A tok rekeszeket tartalmaz a bankjegyek számára és egy cipzáras tokot.

  • praktikus pénztárca

  • mágnesesen levehető hátlap Huawei P30 Pro készülékhez

  • beépített kártyanyílások

  • por és ütés ellen biztonságos

  • kiváló minőségű szintetikus szálcsiszolt bőr

  • 11x kártyanyílás, 3x bankjegyrekesz