Motorola Edge 40 Neo védőüveg

Termékkód
64480
2360 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - <span>24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span></span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük.
Szállítási információk
Edzett védőüveggel óvja a Motorola Edge 40 Neo kijelzőjét a karcolásoktól, szennyeződésektől és töréstől. Az üveg keménysége 9H, így jobban ellenáll a karcolásoknak. Az üveg az oldalakon vágott, így vastagabb vagy masszívabb, előre nyúló csomagolással is használható. Ne kockáztasson drága kijelzőjavítást, védje edzett üveggel.

Edzett védőüveggel óvja a Motorola Edge 40 Neo mobiltelefon kijelzőjét a karcolásoktól, szennyeződésektől és töréstől. Az üveg keménysége 9H, így jobban ellenáll a karcolásoknak. Az üveg az oldalakon vágott, így vastagabb vagy masszívabb, előre nyúló csomagolással is használható. Ne kockáztasson drága kijelzőjavítást, védje edzett üveggel.

  • Motorola Edge 40 Neo hoz tervezték

  • védelem a karcolások és szennyeződések ellen

  • tökéletesen átlátszó

  • tisztítókendők a csomagban

  • alkalmazás után javasoljuk az ujjlenyomat eltávolítását és újbóli hozzáadását

Az okostelefon lekerekített élei miatt az üveg nem fedi be a teljes kijelzőt. A kerület körül légbuborék jelenhet meg.

HOGYAN KELL RAGASZTANI A VÉDŐÜVEGET?
A tényleges beszerelés előtt javasoljuk, hogy ellenőrizze az üveg helyességét úgy, hogy az üveget az okostelefonhoz tartja.

1. Alaposan tisztítsa meg az okostelefon képernyőjét / kamera lencséjét a csomagban található nedves és száraz ruhával. Egy nedves ruhával eltávolítja a szennyeződéseket, egy száraz ruhával pedig megszárítja a területet, és eltávolítja a maradék szennyeződéseket.

2. Távolítsa el az átlátszó védőfóliát az üvegről (egyes üvegtípusokon a védőfólia mindkét oldalon leragadt).

3. Finoman helyezze fel az üveget, húzza át az ujját a kijelző közepén, és hagyja, hogy az üveg hozzátapadjon az okostelefonhoz.

4. Ha üveg alatt vannak   légbuborékokat, tolja őket az okostelefon széle felé.

Színes átlátszó
Anyag üveg