Védőüveg CAT S75-höz

Termékkód
65022
2360 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - <span>24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span></span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük.
Szállítási információk
Edzett védőüveggel óvja CAT S75 kijelzőjét a karcolásoktól, szennyeződésektől és töréstől. Az üveg keménysége 9H, így jobban ellenáll a karcolásoknak. Az üveg az oldalakon vágott, így vastagabb vagy masszívabb, előre nyúló csomagolással is használható. Ne kockáztasson drága kijelzőjavítást, védje edzett üveggel.

Védje CAT S75 kijelzőjét   karcolás, szennyeződés vagy törés ellen edzett védőüveggel. Az üveg keménysége 9H, így jobban ellenáll a karcolásoknak. Az üveg az oldalakon vágott, így vastagabb vagy masszívabb, előre nyúló csomagolással is használható. Ne kockáztasson drága kijelzőjavítást, védje edzett üveggel.

  • CAT S75-höz tervezve

  • védelem a karcolások és szennyeződések ellen

  • tökéletesen átlátszó

  • tisztítókendők a csomagban

  • alkalmazás után javasoljuk az ujjlenyomat eltávolítását és újbóli hozzáadását

Az okostelefon lekerekített élei miatt az üveg nem fedi be a teljes kijelzőt. A kerület körül légbuborék jelenhet meg.

HOGYAN KELL RAGASZTNI A VÉDŐÜVEGET?
A tényleges beszerelés előtt javasoljuk, hogy ellenőrizze az üveg helyességét úgy, hogy az üveget az okostelefonhoz tartja.

1. Alaposan tisztítsa meg az okostelefon képernyőjét / kamera lencséjét a csomagban található nedves és száraz ruhával. Egy nedves ruhával eltávolítja a szennyeződéseket, egy száraz ruhával pedig megszárítja a területet, és eltávolítja a maradék szennyeződéseket.

2. Távolítsa el az átlátszó védőfóliát az üvegről (egyes üvegtípusokon a védőfólia mindkét oldalon leragadt).

3. Finoman helyezze fel az üveget, húzza át az ujját a kijelző közepén, és hagyja, hogy az üveg hozzátapadjon az okostelefonhoz.

4. Ha üveg alatt vannak   légbuborékokat, tolja őket az okostelefon széle felé.

Színes átlátszó
Anyag üveg