Edzett üveg Samsung Galaxy Tab S9 / S9 FE-hez

Termékkód
62106
6760 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - <span>24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span></span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük.
Szállítási információk
Edzett üveg, amelyet a Samsung Galaxy Tab S9 / S9 FE kijelzőjének védelmére terveztek. Ez az üveg megvédi a kijelzőt a töréstől, karcolásoktól és egyéb sérülésektől. Az edzett üveg precíz kivágásokkal rendelkezik a készülék számára, így tökéletesen illeszkedik a kijelzőhöz. Az üveg keménysége 9H, ami azt jelenti, hogy kevésbé karcolódik. A jó átlátszóság és az üveg kis vastagsága garantálja a kényelmes használatot. Az üveg az oldalakon vágott, így masszívabb védőtokkal is használható.

Edzett üveg a Samsung Galaxy Tab S9 / S9 FE kijelző védelmére. Ez az üveg megvédi a kijelzőt a töréstől, karcolásoktól és egyéb sérülésektől. Az edzett üveg precíz kivágásokkal rendelkezik a készülék számára, így tökéletesen illeszkedik a kijelzőhöz. Az üveg keménysége 9H, ami azt jelenti, hogy kevésbé karcolódik. A jó átlátszóság és az üveg kis vastagsága garantálja a kényelmes használatot. Az üveg oldalt vágott, így robusztusabb védőtokkal is használható.

  • védi a kijelzőt a töréstől

  • az üveg nem befolyásolja az érintésérzékenységet

  • védi a kijelzőt a karcolásoktól

  • Samsung Galaxy Tab S9 / S9 FE-hez tervezték


HOGYAN KELL RAGASZTANI A VÉDŐÜVEGET?
A tényleges beszerelés előtt javasoljuk, hogy ellenőrizze az üveg helyességét úgy, hogy az üveget az okostelefonhoz tartja.

1. Alaposan tisztítsa meg a táblagép képernyőjét / kamera lencséjét a csomagban található nedves és száraz ruhával. Egy nedves ruhával eltávolítja a szennyeződéseket, egy száraz ruhával pedig megszárítja a területet, és eltávolítja a maradék szennyeződéseket.

2. Távolítsa el az átlátszó védőfóliát az üvegről (egyes üvegtípusokon a védőfólia mindkét oldalon leragadt).

3. Finoman helyezze fel az üveget, húzza át az ujját a kijelző közepén, és hagyja, hogy az üveg hozzátapadjon az okostelefonhoz.

4. Ha légbuborékok vannak az üveg alatt, nyomja azokat a tabletta széle felé.

Színes átlátszó
Anyag üveg