DUX könyves tok Samsung Galaxy A8 Plus 2018 (A730) szürke

Termékkód
7692
5805 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - <span>24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span></span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük.
Szállítási információk
DUX luxus könyves tok Samsung Galaxy A8 Plus 2018 (A730) készülékéhez. A burkolat szintetikus bőrből és egy TPU tálcából készült, aminek köszönhetően az okostelefon szilárdan rögzíthető lesz, és így megakadályozza a sérüléseket és a leeséseket. A finom gyöngy dizájnnak köszönhetően a huzat divatos kiegészítője is lesz. A borító egy zsebet is rejt a készpénz vagy a hitelkártya számára. Állvány létrehozásának lehetősége filmek és videók nézéséhez. A tok tartalmazza az összes szükséges lyukat a tartozékok számára, így egyáltalán nem kell eltávolítani a telefont.

DUX könyves tok Samsung Galaxy A8 Plus 2018 (A730) szürke

DUX luxus könyves tok Samsung Galaxy A8 Plus 2018 (A730) készülékéhez. A burkolat szintetikus bőrből és egy TPU tálcából készült, aminek köszönhetően az okostelefon szilárdan rögzíthető lesz, és így megakadályozza a sérüléseket és a leeséseket. A finom gyöngy dizájnnak köszönhetően a huzat divatos kiegészítője is lesz. A borító egy zsebet is rejt a készpénz vagy a hitelkártya számára. Állvány létrehozásának lehetősége filmek és videók nézéséhez. A tok tartalmazza az összes szükséges nyílást a tartozékok számára, így egyáltalán nem kell kivenni a telefont.

- Samsung Galaxy A8 Plus 2018 (A730) készülékhez tervezve

- szintetikus bőr és TPU tálca kombinációja

- luxus kialakítás

- az okostelefon teljes testének magas szintű védelme

-mappa kártyák vagy pénz számára

- stand kialakításának lehetősége