RUBBER Szilikon borítás Huawei P30 Lite piros

Termékkód
14421
Special Price 4230 Ft Regular Price 5310 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük, és 2 munkanapon belül kézbesítjük.
Szállítási információk
Huawei P30 Lite készülékéhez tervezett védőburkolat. Kiváló minőségű gumiból készült, ami erős, ugyanakkor rugalmassá teszi. Megvédi okostelefonját a sérülésektől, karcolásoktól és szennyeződésektől a napi kezelés során. A burkolat védi a gombokat is. Tökéletesen illeszkedik okostelefonjához, és kellemes tapintású. Adjon biztonságos védelmet okostelefonjának egyszerű kivitelben.

RUBBER Szilikon borítás Huawei P30 Lite kék

Huawei P30 Lite készülékéhez tervezett védőburkolat. Kiváló minőségű gumiból készült, ami erős, ugyanakkor rugalmassá teszi. Megvédi okostelefonját a sérülésektől, karcolásoktól és szennyeződésektől a napi kezelés során. A burkolat védi a gombokat is. Tökéletesen illeszkedik okostelefonjához, és kellemes tapintású. Adjon biztonságos védelmet okostelefonjának egyszerű kivitelben. A matt felületnek köszönhetően a csomagolás kellemes tapintású és nem csúszik.

- Huawei P30 Lite számára tervezve

- Az okostelefon védelme a sérülésektől

- Minőségi gumi anyag

- Extra gombvédelem

- A borító kellemes tapintású