RUBBER Szilikon tok Huawei P30 piros

Termékkód
14417
Special Price 4230 Ft Regular Price 5310 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük, és 2 munkanapon belül kézbesítjük.
Szállítási információk
Huawei P30-hoz tervezett védőburkolat. Kiváló minőségű gumiból készült, ami erős, ugyanakkor rugalmassá teszi. Megvédi okostelefonját a sérülésektől, karcolásoktól és szennyeződésektől a napi kezelés során. A burkolat védi a gombokat is. Tökéletesen illeszkedik okostelefonjához, és kellemes tapintású. Adjon biztonságos védelmet okostelefonjának egyszerű kivitelben.

RUBBER Szilikon tok Huawei P30 kék

Huawei P30-hoz tervezett védőburkolat. Kiváló minőségű gumiból készült, ami erős, ugyanakkor rugalmassá teszi. Megvédi okostelefonját a sérülésektől, karcolásoktól és szennyeződésektől a napi kezelés során. A burkolat védi a gombokat is. Tökéletesen illeszkedik okostelefonjához, és kellemes tapintású. Adjon biztonságos védelmet okostelefonjának egyszerű kivitelben. A matt felületnek köszönhetően a csomagolás kellemes tapintású és nem csúszik.

- Huawei P30-hoz tervezték

- Az okostelefon védelme a sérülésektől

- Minőségi gumi anyag

- Extra gombvédelem

- A borító kellemes tapintású