PRISM SERIES TPU burkolat Apple iPhone X / XS átlátszó

kód produktu
7810
3160 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük, és 2 munkanapon belül kézbesítjük.
Szállítási információk
A PRISM SERIES tökéletes megoldás azoknak, akik nem szeretik a nagy csomagolást. Ez a tok ultratenký , mindössze 0,3 mm-es, és ultrakönnyű, így semmilyen módon nem változtatja meg Apple iPhone X / XS méretét, így azt sem fogja tudni, hogy nálad van. A burkolat kiváló minőségű TPU -ból készült, és a legjobb minőségű védelmet nyújtja a karcolásokkal és kisebb sérülésekkel szemben. Minden szükséges kivágás elérhető a tartozékok kényelmes használatához. Az átlátszóságnak köszönhetően megőrzi az okostelefon eredeti dizájnját.

PRISM SERIES TPU burkolat Apple iPhone X / XS átlátszó

A PRISM SERIES tökéletes megoldás azoknak, akik nem szeretik a nagy csomagolást. Ez a tok ultravékony, mindössze 0,3 mm-es, és ultrakönnyű, így semmilyen módon nem változtatja meg Apple iPhone X / XS méretét, így azt sem fogja tudni, hogy nálad van. A burkolat kiváló minőségű TPU -ból készült, és a legjobb minőségű védelmet nyújtja a karcolásokkal és kisebb sérülésekkel szemben. Minden szükséges kivágás elérhető a tartozékok kényelmes használatához. Az átlátszóságnak köszönhetően megőrzi az okostelefon eredeti dizájnját.

- Apple iPhone X / XS -hez készült

- Egyszerű átlátszó kialakítás

- Kiváló minőségű TPU anyagból

- a csomagolás ultrakönnyű és ultravékony

-védi a vezérlőgombokat