BASEUS LASER tok Apple iPhone X / XS kék / piros

Termékkód
11571
Special Price 3560 Ft Regular Price 5920 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - <span>24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span></span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük.
Szállítási információk
Exkluzív borítás Apple iPhone X/XS készülékéhez. Ez ultratenký és ultrakönnyű tok, amitől telefonja szinte tok nélkül is könnyű és vékony marad, ugyanakkor megbízhatóan védi a karcolásoktól, esésektől és szennyeződésektől. A burkolat TPU és műanyag kombinációjából készült, így hosszú ideig megőrzi tulajdonságait. Tartalmazza az összes szükséges kivágást a vezérlők és portok kényelmes eléréséhez. A tükörkialakítás fényűző és egyedi megjelenést kölcsönöz Apple -jének.

BASEUS LASER tok Apple iPhone X / XS kék / piros

Exkluzív borítás Apple iPhone X / XS készülékéhez. Ez az ultravékony és ultrakönnyű tok, amitől telefonja szinte tok nélkül is könnyű és vékony marad, ugyanakkor megbízhatóan védi a karcolásoktól, esésektől és szennyeződésektől. A burkolat TPU és műanyag kombinációjából készült, így hosszú ideig megőrzi tulajdonságait. Tartalmazza az összes szükséges kivágást a vezérlők és portok kényelmes eléréséhez. A tükörkialakítás fényűző és egyedi megjelenést kölcsönöz Apple -jének.

  • tartalmazza az összes szükséges portot és kivágást

  • megbízható védelem a mindennapi kopás ellen

  • modern és fényűző dizájn

  • kiváló minőségű műanyagból és TPU - ból készült

  • nagyon könnyű és nem korlátozza a használatát

  • egyedi tükör kialakítás