ECO RUBBER Védőburkolat Apple i Phone 15 Pro Max rózsaszín

Termékkód
63993
4905 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - <span>24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span></span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük.
Szállítási információk
Apple i Phone 15 Pro Max telefonhoz tervezett puha borítás a búzaszalma és TPU anyag kombinációjából készült anyagból készült. Ez a borító megvédi okostelefonját a sérülésektől, karcolásoktól és szennyeződésektől a napi használat során. A felhasznált anyagnak köszönhetően a borítás rugalmas, kellemes tapintású, és nem ad sok vastagságot a telefonnak. A kamerakivágás körüli megemelt élek segítenek megvédeni a karcolásoktól. Válogass a színek széles választékából, és tedd ragyogóvá okostelefonodat!

Apple i Phone 15 Pro Max hoz készült puha borítás búzaszalma és TPU anyag kombinációjával készült. Ez a borító megvédi okostelefonját a sérülésektől, karcolásoktól és szennyeződésektől a napi használat során. A felhasznált anyagnak köszönhetően a borítás rugalmas, kellemes tapintású és nem ad nagy vastagságot a telefonnak. A kamerakivágás körüli megemelt élek segítenek megvédeni a karcolásoktól. Válogass a színek széles választékából, és tedd ragyogóvá okostelefonodat!

  • Apple i Phone 15 Pro Max készülékhez tervezve

  • világos színek

  • búzaszalma és TPU anyagok kombinációja

  • a csatlakozók kivágása magától értetődő

  • megemelt élek a kamera kivágása körül