MOFI Ultravékony burkolat Xiaomi Mi 9 SE rózsaszín

Termékkód
14626
4455 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük, és 2 munkanapon belül kézbesítjük.
Szállítási információk
Ultravékony műanyag borítás kifejezetten a Xiaomi Mi 9 SE számára készült. A burkolat kiváló minőségű polikarbonátból készült, amely megvédi okostelefonját a karcolásoktól, sérülésektől, szennyeződésektől és egyéb veszélyektől a napi kezelés során. Ajándékozza meg okostelefonját egyedi, matt textúrájú borítással, amely nem rögzíti az ujjlenyomatokat. Ráadásul a burkolat nagyon könnyű és nem ad vastagságot. Egyedülálló védelem és elegáns kialakítás a MOFI borításnak köszönhetően.

MOFI Ultra vékony burkolat Xiaomi Mi 9 SE rózsaszín

Ultra műanyag borítás kifejezetten a Xiaomi Mi 9 SE számára készült. A burkolat kiváló minőségű polikarbonátból készült, amely megvédi okostelefonját a karcolásoktól, sérülésektől, szennyeződésektől és egyéb veszélyektől a napi kezelés során. Ajándékozza meg okostelefonját egyedi, matt textúrájú borítással, amely nem rögzíti az ujjlenyomatokat. Ráadásul a burkolat nagyon könnyű és nem ad vastagságot. Egyedülálló védelem és elegáns kialakítás a MOFI borításnak köszönhetően.

- Xiaomi Mi 9 SE-hez tervezték

- Ultra borítás nem ad vastagságot

- A legvékonyabb műanyag borítás

- Sérülés elleni védelem a napi kezelés során

- Nem rögzíti az ujjlenyomatokat

- Elegáns kialakítás