MERCURY SOFT FEELING borító Samsung Galaxy J5 2017 (J530) kék

Termékkód
7836
3870 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - <span>24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span></span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük.
Szállítási információk
Szilikon védőburkolat minimalista kivitelben Samsung Galaxy J5 2017 készülékéhez. A burkolat kiváló minőségű TPU anyagból készült, mely kellemes tapintású és csúszásmentes. A csomagolás egyik előnye a rugalmasság és a jellegzetes matt szín. Az összes szükséges csatlakozó és port precíz kivágása magától értetődő. Ez az elegáns borító megvédi okostelefonját a sérülésektől, karcolásoktól és szennyeződésektől a mindennapi használat során.

MERCURY SOFT FEELING borító Samsung Galaxy J5 2017 (J530) kék

Szilikon védőburkolat minimalista kivitelben Samsung Galaxy J5 2017 készülékéhez. A burkolat kiváló minőségű TPU anyagból készült, mely kellemes tapintású és csúszásmentes. A csomagolás egyik előnye a rugalmasság és a jellegzetes matt szín. Az összes szükséges csatlakozó és port precíz kivágása magától értetődő. Ez az elegáns tok megvédi okostelefonját a sérülésektől, karcolásoktól és szennyeződésektől a mindennapi használat során.

- Samsung Galaxy J5 2017-hez tervezték

- Minőségi TPU anyag , amely rugalmas

- Megvédi okostelefonját a sérülésektől, karcolásoktól és szennyeződésektől

- Elegáns matt dizájn

- Pontos kivágások az összes szükséges csatlakozóhoz