Mágneses borító 360 Samsung Galaxy S10 Plus fekete

Termékkód
15002
8055 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük, és 2 munkanapon belül kézbesítjük.
Szállítási információk
Speciális prémium minőségű tok Samsung Galaxy S10 Plus készülékéhez. A burkolat kiváló minőségű anyagok - edzett üveg, alumínium és szilikon - kombinációjából készült, amelyek tökéletesen védik a telefont a kopástól és a sérülésektől. Az átlátszó kialakításnak köszönhetően megmarad az okostelefon eredeti formája, a hátoldalon lévő edzett üveg pedig garantálja a karcállóságot és lehetővé teszi a problémamentes induktív töltést. A tok szélein található fekete alumínium keret kivételes elegancia érzetét kelti. A keret belső részén található szilikon kezelés védi a telefon széleit a karcolásoktól. A mágneses kapocs egyszerű és gyors összeszerelést tesz lehetővé.

Mágneses védőburkolat + edzett üveg Samsung Galaxy S10 Plus fekete

Speciális prémium minőségű tok Samsung Galaxy S10 Plus készülékéhez. A burkolat kiváló minőségű anyagok kombinációjából készült - edzett üveg, alumínium és szilikon, amelyek tökéletesen védik a telefont a kopástól és a sérülésektől. Az átlátszó kialakításnak köszönhetően megmarad az okostelefon eredeti formája, a hátoldalon lévő edzett üveg pedig garantálja a karcállóságot és problémamentes induktív töltést tesz lehetővé. A tok szélein található fekete alumínium keret kivételes elegancia érzetét kelti. A keret belső részén található szilikon kezelés védi a telefon széleit a karcolásoktól. A mágneses kapocs egyszerű és gyors összeszerelést tesz lehetővé.

- Samsung Galaxy S10 Plus -hoz tervezték

- edzett üveg és alumínium kombinációja

- edzett üveg az előlapon védi a kijelzőt

- magas szintű védelem a napi kopás ellen

- egyszerű mágneses összeszerelés

-átlátszó kivitel ezüst alumínium kerettel