IMEEKE Wallet tok Apple iPhone 14 Plus szürke

Termékkód
54796
6255 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - <span>24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span></span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük.
Szállítási információk
Védő pénztárcahuzat Apple iPhone 14 Plus -hoz készült, melynek köszönhetően tökéletesen védve lesz a sérülésektől és a szennyeződésektől. A pénztárcahuzat szintetikus bőrből készült, amely elegáns megjelenésű és kellemes tapintású. A rugalmas TPU tálca szilárdan tartja az okostelefont, és megóvja az elcsúszástól. A pénztárca fedelét állványba hajthatod, így kényelmesen nézhetsz filmeket, videókat. Ezenkívül a fedél rekeszeket tartalmaz készpénznek vagy bankkártyáknak. Természetesen minden kivágás található a csatlakozókhoz, ami még kényelmesebbé teszi az okostelefon használatát a tokban.

Védő pénztárcahuzat Apple iPhone 14 Plus -hoz készült, melynek köszönhetően tökéletesen védve lesz a sérülésektől és a szennyeződésektől. A pénztárcahuzat szintetikus bőrből készült, amely elegáns megjelenésű és kellemes tapintású. A rugalmas TPU tálca szilárdan tartja az okostelefont, és megóvja a kicsúszástól. A pénztárca fedelét állványba hajthatod, így kényelmesen nézhetsz filmeket, videókat. Ezenkívül a fedél rekeszeket tartalmaz készpénznek vagy bankkártyáknak. Természetesen minden kivágás található a csatlakozókhoz, ami még kényelmesebbé teszi az okostelefon használatát a tokban.

  • okostelefon védelme

  • állványba hajtás lehetősége

  • kivágások az összes szükséges csatlakozóhoz

  • tisztességes és egyszerű szintetikus bőr kialakítás

  • Apple iPhone 14 Plus -hoz tervezték