OMBRE tok Huawei Y7 / Y7 Prime lila

Termékkód
7500
3371 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - <span>24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span></span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük.
Szállítási információk
OMBRE szilikon borítás Huawei Y7-hez. Egyszerűen csak a telefon hátuljára helyezi a tokot, és egyben tökéletes védelmet nyújt a telefon oldalainak és hátoldalának a leejtések és karcolások ellen. A huzat puha szilikonból készült, mely pontosan a Samsung u. A borító vékony és könnyű, eredeti szivárványos dizájnnal. Természetesen a töltéshez vagy a fejhallgatóhoz minden szükséges port is megtalálható. Előnyt jelent a vezérlőgombok védelme is.

OMBRE tok Samsung Galaxy Huawei Y7 lila

OMBRE szilikon borítás Huawei Y7-hez. Egyszerűen csak a telefon hátuljára helyezi a fedelet, és egyben tökéletes védelmet nyújt a telefon oldalainak és hátuljának a leejtések és karcolások ellen. A huzat puha szilikonból készült, mely pontosan a Samsung u. A borító vékony és könnyű, eredeti szivárványos dizájnnal. Természetesen a töltéshez vagy a fejhallgatóhoz minden szükséges port is megtalálható. Előnyt jelent a vezérlőgombok védelme is.

  • nagy ellenállás az eséssel és karcolásokkal szemben

  • puha szilikonból készült

  • ultra vékony és könnyű

  • stílusos szivárvány dizájn

  • vezérlőgombok védelme