KERET Védőburkolat Motorola Moto G7 átlátszó

Termékkód
14473
Special Price 5828 Ft Regular Price 8055 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük, és 2 munkanapon belül kézbesítjük.
Szállítási információk
Minőségi tok, amely a megfelelő választás Motorola Moto G7-edhez. A burkolat TPU anyag kombinációjából készült, strapabíró polikarbonát kerettel, amely magas szintű védelmet biztosít okostelefonja számára. Az új technológiáknak köszönhetően a burkolat kétszer tartósabb, és jobban védi a telefont a portól, mint más szennyeződésektől. A precíz kivágások minden részletet megmutatnak, és kiemelik az okostelefon eredeti megjelenését.

KERET Védőburkolat Motorola Moto G7 átlátszó

Minőségi tok, amely a megfelelő választás Motorola Moto G7-edhez. A tok TPU anyag kombinációjából készült, tartós polikarbonát vázzal, amely biztosítja az okostelefon magas szintű védelmét. Az új technológiáknak köszönhetően a burkolat kétszer olyan tartós, és jobban védi a telefont a portól, mint az egyéb szennyeződésektől. A precíz kivágások minden részletet megmutatnak, és kiemelik az okostelefon eredeti megjelenését.

- Motorola Moto G7 -hez tervezték

TPU és műanyag kombinációja

- magas szintű védelem a napi kopás ellen

- egyszerű mágneses összeszerelés

-átlátszó kivitel színes kerettel