FLEXI TPU burkolat Xiaomi Redmi 9 fekete

Termékkód
21914
3555 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - <span>24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span></span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük.
Szállítási információk

Gumi védőborítás, mint tökéletes védelem okostelefonodnak Xiaomi Redmi 9. A burkolat kiváló minőségű TPU anyagból készült, és puha és elegáns karbon szerkezettel dúsított, így nem csak férfiaknak, hanem hölgyeknek is megfelelő. Feldolgozása tökéletes védelmet garantál a sérülésekkel szemben, és a finom anyagoknak köszönhetően védi okostelefonját a mindennapi használat során. A huzat nagyon könnyű, és minőségi anyagának köszönhetően a forró hónapokban sem csúszik a kézben, így minden évszakra megfelelő. Ráadásul precíz kidolgozása, valamint kivágásai elegáns megjelenést kölcsönöznek smarfának.

FLEXI TPU burkolat Xiaomi Redmi 9 fekete

Gumi védőburkolat, mint tökéletes védelem Xiaomi Redmi 9 okostelefonodhoz.A borítás kiváló minőségű TPU anyagból készült, és puha és elegáns karbon szerkezettel gazdagodik, így nem csak férfiaknak, hanem hölgyeknek is megfelelő. Feldolgozása tökéletes védelmet garantál a sérülésekkel szemben, és a finom anyagoknak köszönhetően védi okostelefonját a mindennapi használat során. A huzat nagyon könnyű, és minőségi anyagának köszönhetően a forró hónapokban sem csúszik a kézben, így minden évszakra megfelelő. Ráadásul precíz kidolgozása, valamint kivágásai elegáns megjelenést kölcsönöznek smarfának.

  • A Xiaomi Redmi 9 okostelefonhoz tervezték

  • Kiváló minőségű TPU anyagból készült

  • Különleges karbon szerkezet

  • Magas védelem a sérülések , esések és szennyeződések ellen

  • Nem csúszik és rugalmas