FLEXI TPU burkolat Samsung Galaxy S21 5G fekete

Termékkód
28481
3555 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük, és 2 munkanapon belül kézbesítjük.
Szállítási információk
Minőségi burkolat Samsung Galaxy S21 5G TPU anyagból. TPU egyfajta hőre lágyuló műanyag, amely nagyon jó tulajdonságokkal rendelkezik és rugalmas. Pontosan az említett anyag ezen tulajdonságai védik meg okostelefonját a használat közbeni esetleges sérülésektől. Jól ül a készüléken és nem csúszik a kézben. A burkolat precízen készült, és könnyű hozzáférést biztosít a csatlakozókhoz. A dizájn nagyon kellemes, és kiegészíti mobiltelefonja megjelenését.

FLEXI TPU burkolat Samsung Galaxy S21 5G fekete

Minőségi burkolat Samsung Galaxy S21 5G TPU anyagból. TPU egyfajta hőre lágyuló műanyag, amely nagyon jó tulajdonságokkal rendelkezik és rugalmas. Pontosan az említett anyag ezen tulajdonságai védik meg okostelefonját a használat közbeni esetleges sérülésektől. Jól ül a készüléken és nem csúszik a kézben. A burkolat precízen készült, és könnyű hozzáférést biztosít a csatlakozókhoz. A dizájn nagyon kellemes, és kiegészíti a mobiltelefon megjelenését.

  • Samsung Galaxy S21 5G tervezve

  • TPU anyagból készült

  • rugalmas

  • véd a sérülésektől és a szennyeződésektől

  • szép design