DUX Honor 7X arany pénztárca borító

Termékkód
7535
5960 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - <span>24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span></span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük.
Szállítási információk
A DUX tok egy precízen megmunkált védőkönyves tok kiváló minőségű műbőrből, a belső rész - a kád - puha műanyagból ( TPU ) készült. Megfelelően meghajlítva állványként is funkcionál. Megbízhatóan megvédi Honor 7X telefonját a karcolásoktól, szennyeződésektől, zsíroktól és kisebb ütésektől. Úgy készült, hogy illeszkedjen a telefonhoz, minden kivágás (csatlakozók, hangszóró, kamera) a megfelelő helyen van. Az ajtóban egy kivágás a hangszórónak, ami megkönnyíti a beszélgetést, mert csukott tokkal is lehet beszélni. Egy tárolóhellyel van felszerelve fizetési kártya vagy különféle dokumentumok tárolására.

DUX Honor 7X arany pénztárca borító

A DUX tok egy precízen megmunkált védőkönyves tok kiváló minőségű szintetikus bőrből, a belső része - a tálca pedig puha műanyagból ( TPU ) készült. Megfelelően meghajlítva állványként is funkcionál. Megbízhatóan megvédi Honor 7X telefonját a karcolásoktól, szennyeződésektől, zsíroktól és kisebb ütésektől. Úgy készült, hogy illeszkedjen a telefonhoz, minden kivágás (csatlakozók, hangszóró, kamera) a megfelelő helyen van. Az ajtóban egy kivágás a hangszórónak, ami megkönnyíti a beszélgetést, mert csukott tokkal is lehet beszélni. Egy tárolóhellyel van felszerelve fizetési kártya vagy különféle dokumentumok tárolására.

- Honor 7X -hez tervezték

- szintetikus bőrből és TPU tálcából készült

-véd a károsodástól és a szennyeződéstől

- Pontos kivágásokat tartalmaz a tartozékok számára

- készpénz vagy hitelkártya mappa

- stand kialakításának lehetősége