DUX MOJO borító Samsung Galaxy A8+ 2018 (A730) rózsaszín

Termékkód
7571
5805 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük, és 2 munkanapon belül kézbesítjük.
Szállítási információk
Elegáns burkolat Samsung Galaxy A8+ 2018 (A730) telefonjához. A tok kiváló minőségű TPU anyagból készült, amely megvédi az okostelefont az esésektől és a szennyeződésektől. A tok megerősített élpárnázata teljes védelmet nyújt Samsung u. négy sarkának és oldalának. A védőtok ütéscsillapító technológiával rendelkezik, amely védelmet nyújt a karcolásokkal szemben. A felület teljes hozzáférést biztosít a kezelőszervekhez és funkciókhoz, tökéletes kivágásokkal a mikrofon, a kamera és más portok számára. Több színben kapható. A tok beépített mágneses résszel rendelkezik, így telefonunkat például mágneses tartóval is használhatjuk az autóban.

DUX MOJO Samsung Galaxy A8+ 2018 (A730) rózsaszín

Elegáns burkolat Samsung Galaxy A8+ 2018 (A730) telefonjához . A tok kiváló minőségű TPU anyagból készült, amely megvédi az okostelefont az esésektől és a szennyeződésektől. A tok megerősített élpárnázata teljes védelmet nyújt Samsung u. négy sarkának és oldalának. A védőtok ütéscsillapító technológiával rendelkezik, amely védelmet nyújt a karcolásokkal szemben. A felület teljes hozzáférést biztosít a kezelőszervekhez és funkciókhoz, tökéletes kivágásokkal a mikrofon, a kamera és más portok számára. Több színben kapható. A tok beépített mágneses résszel rendelkezik, így telefonunkat például mágneses tartóval is használhatjuk az autóban.

- Samsung Galaxy A8+ 2018 (A730) számára tervezve

- minőségi puha anyagból

- elnyeli az ütéseket

- por- és ujjlenyomatálló

- beépített mágneses rész az autóállványhoz