KERÁMIA 3D Apple iPhone X / XS / 11 Pro képernyővédő fólia

Termékkód
21709
Special Price 3330 Ft Regular Price 4455 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - <span>24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span></span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük.
Szállítási információk

Speciális, rendkívül tartós fólia Apple iPhone X / XS / 11 Pro amely megbízhatóan védi képernyőjét a sérülésektől. A klasszikus fóliával ellentétben a CERAMICS 3D fólia valamivel vastagabb, így tartósabb és jobban védi a kijelzőt. Ennek a fóliának az az előnye, hogy a teljes felületen tapad, és pontosan az Ön telefonjához készült. Többé nem kell aggódnia a nem kívánt karcolásoktól vagy a kijelző egyéb sérüléseitől.

KERÁMIA 3D Apple iPhone X / XS / 11 Pro képernyővédő fólia

Speciális extra ellenálló fólia Apple iPhone X / XS / 11 Pro , amely megbízhatóan védi a kijelzőt a sérülésektől. A klasszikus fóliával ellentétben a CERAMICS 3D fólia valamivel vastagabb, így tartósabb és jobban védi a kijelzőt. Ennek a fóliának az az előnye, hogy a teljes felületen tapad, és pontosan az Ön telefonjához készült. Többé nem kell aggódnia a nem kívánt karcolásoktól vagy a kijelző egyéb sérüléseitől.

- védi a kijelzőt a sérülésektől

- A film 100%-ban átlátszó

- Egyszerű alkalmazás

-   A védőfólia Apple iPhone X / iPhone X S / iPhone 11 Pro