ART Wallet tok Samsung Galaxy S10 Plus FLOWER szürke

Termékkód
14387
5805 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük, és 2 munkanapon belül kézbesítjük.
Szállítási információk
Elegáns könyvborító Samsung Galaxy S10 Plus készülékedhez. A burkolat szintetikus bőr és egy műanyag tálca kombinációjából készült, amely tökéletesen tartja az okostelefont, megóvja az esésektől, karcolásoktól és szennyeződésektől. A mágneses záródásnak köszönhetően nem kell attól tartanod, hogy okostelefonod a földre esik. Előnye a belső zsebek pénznek vagy hitelkártyáknak. Lehetőség van állvány kialakítására filmnézéshez. Természetesen ott van minden szükséges lyuk a tartozékok számára anélkül, hogy ki kellene venni a telefont a tokból.

ART Wallet tok Samsung Galaxy S10 Plus FLOWER szürke

Elegáns könyvborító Samsung Galaxy S10 Plus készülékedhez. A burkolat szintetikus bőr és egy műanyag tálca kombinációjából készült, amely tökéletesen tartja az okostelefont, megóvja az esésektől, karcolásoktól és szennyeződésektől. A mágneses záródásnak köszönhetően nem kell attól tartanod, hogy okostelefonod a földre esik. Előnye a belső zsebek pénznek vagy hitelkártyáknak. Lehetőség van állvány kialakítására filmnézéshez. Természetesen ott van minden szükséges lyuk a tartozékok számára anélkül, hogy ki kellene venni a telefont a tokból. Gravírozott minták teszik teljessé a csomagolás kialakítását.

  • elegáns pénztárca kialakítás

  • szintetikus bőr és műanyag tálca kombinációja

  • mágneses záródás

  • kiváló minőségű védelem a mindennapi kopás ellen

  • elrejteni a hitelkártyák és a pénz mappáit

  • állvány létrehozásának lehetősége a videók megtekintéséhez