ART Wallet tok Samsung Galaxy S21 Ultra 5G FEATHER

Termékkód
28400
5805 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - <span>24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span></span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük.
Szállítási információk
Eredeti ART dizájnnal készült Samsung Galaxy S21 Ultra 5G . A 360 fokos burkolatának köszönhetően a burkolat minden oldalról védelmet nyújt a sérülések ellen. A termék két különböző anyagból készül a lehető legjobb tulajdonságok biztosítása érdekében. A belső tálca TPU anyagból készült a készülék szilárd fogásáért, a külső réteg pedig szintetikus bőrből készült. A tok állványként is használható, melynek köszönhetően kényelmesen nézhet filmeket vagy videókat. A fedél kivágásokat tartalmaz, amelyek jó hozzáférést biztosítanak a kábelcsatlakozáshoz.

ART Wallet tok Samsung Galaxy S21 Ultra 5G FEATHER

Eredeti ART dizájnnal készült Samsung Galaxy S21 Ultra 5G . A 360 fokos burkolatának köszönhetően a burkolat minden oldalról védelmet nyújt a sérülések ellen. A termék két különböző anyagból készül a lehető legjobb tulajdonságok biztosítása érdekében. A belső tálca TPU anyagból készült a készülék szilárd fogásáért, a külső réteg pedig szintetikus bőrből készült. A tok állványként is használható, aminek köszönhetően kényelmesen nézhet filmeket vagy videókat. A fedél kivágásokat tartalmaz, amelyek jó hozzáférést biztosítanak a kábelcsatlakozáshoz.

  • A Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

  • Sérülés elleni védelem

  • Felhasznált anyagok: TPU és szintetikus bőr

  • A burkolat állványsá alakítható

  • eredeti design