ART Pénztárca borító Samsung Galaxy S21 5G ORNAMENT szürke

Termékkód
28445
5805 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük, és 2 munkanapon belül kézbesítjük.
Szállítási információk
ART mintás pénztárcahuzat Samsung Galaxy S21 5G . A 360 fokos burkolatának köszönhetően a burkolat minden oldalról védelmet nyújt a sérülések ellen. A termék két különböző anyagból készül a lehető legjobb tulajdonságok biztosítása érdekében. A belső tálca TPU anyagból készült a készülék szilárd fogásáért, a külső réteg pedig szintetikus bőrből készült. A tok állványként is használható, aminek köszönhetően kényelmesen nézhet filmeket vagy videókat. A fedél kivágásokat tartalmaz, amelyek jó hozzáférést biztosítanak a kábelcsatlakozáshoz.

ART Pénztárca borító Samsung Galaxy S21 5G ORNAMENT szürke

ART mintás pénztárcahuzat Samsung Galaxy S21 5G . A 360 fokos burkolatának köszönhetően a burkolat minden oldalról védelmet nyújt a sérülések ellen. A termék két különböző anyagból készül a lehető legjobb tulajdonságok biztosítása érdekében. A belső tálca TPU anyagból készült a készülék szilárd fogásáért, a külső réteg pedig szintetikus bőrből készült. A tok állványként is használható, melynek köszönhetően kényelmesen nézhet filmeket vagy videókat. A fedél kivágásokat tartalmaz, amelyek jó hozzáférést biztosítanak a kábelcsatlakozáshoz.

  • A Samsung Galaxy S21 5G

  • Sérülés elleni védelem

  • Felhasznált anyagok: TPU és szintetikus bőr

  • A burkolat állványra alakítható

  • gravírozott kivitel