3D Edzett üveg Xiaomi Redmi 9A / 9AT fekete

Termékkód
21827
5805 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - <span>24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span></span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük.
Szállítási információk

3D Tempered Glass a megfelelő képernyővédő fólia Xiaomi Redmi Note 9-hez. Az edzett üveg védi a képernyőt a karcolásoktól és a szennyeződésektől, de ami a legfontosabb, megóvja a széttöréstől. A 9H keménység biztosítja, hogy az edzett üveg tartós legyen, és tökéletesen védi a kijelzőt. 3D Tempered Glass védi Xiaomi Redmi Note 9 teljes képernyőjét. Ugyanakkor 100%-ban átlátszó, így nem is fogod tudni, hogy nálad van. Az edzett üveg minden szükséges kivágást tartalmaz a hangszóróhoz vagy a közelségérzékelőhöz.

3D edzett üveg Xiaomi Redmi Note 9 fekete

3D tempered (edzett) üveg a megfelelő képernyővédő fólia Xiaomi Redmi Note 9-edhez.   Az edzett üveg védi a kijelzőt a karcolásoktól és a szennyeződésektől, de ami a legfontosabb, megóvja az összetöréstől. A 9H keménység biztosítja, hogy az edzett üveg tartós legyen, és tökéletesen védi a kijelzőt. 3D Tempered Glass védi Xiaomi Redmi Note 9 teljes képernyőjét. Ugyanakkor 100%-ban átlátszó, így nem is fogod tudni, hogy megvan. Az edzett üveg minden szükséges kivágást tartalmaz a hangszóróhoz vagy a közelségérzékelőhöz.

- Az edzett üveg védi a kijelzőt a széttöréstől

- Az üveg 100%-ban átlátszó

- Egyszerű alkalmazás

- Keménység 9H

- Az edzett üveget a Xiaomi Redmi Note 9-hez tervezték