3D Edzett védőüveg Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G készülékhez

Termékkód
72683
3960 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - <span>24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span></span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük.
Szállítási információk
A speciálisan tervezett 3D védőüveg átfogó védelmet nyújt Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G kijelzőjének. A 9H keménysége nagyobb karcállóságot biztosított, és az oleofób rétegnek köszönhetően az üveg nem rögzíti az ujjlenyomatokat. A készülék pontos méreteit szem előtt tartva kifejlesztett üveg az okostelefon ívelt éleinek védelmét is biztosítja. Az üveg felszerelése egyszerű, a csomag tartalmaz egy száraz és nedves kendőt a kijelző tisztításához. Az üveg szélén fekete keret fut végig, ami nem zavarja az okostelefon kijelzőjét.

A speciálisan tervezett 3D védőüveg átfogó védelmet nyújt Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G kijelzőjének. A 9H keménysége nagyobb karcállóságot biztosított, és az oleofób rétegnek köszönhetően az üveg nem rögzíti az ujjlenyomatokat. A készülék pontos méreteit szem előtt tartva kifejlesztett üveg az okostelefon ívelt éleinek védelmét is biztosítja. Az üveg felszerelése egyszerű, a csomag tartalmaz egy száraz és nedves kendőt a kijelző tisztításához.
Az üveg szélén fekete keret fut végig, ami nem zavarja az okostelefon kijelzőjét.

  • lefedi a teljes kijelzőt

  • véd a sérülésektől

  • az üveg kristálytiszta, fekete kerettel

  • az üveg felhelyezése után javasoljuk az ujjlenyomat eltávolítását és újbóli hozzáadását

  • Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G hez tervezve

HOGYAN KELL RAGASZTNI A VÉDŐÜVEGET?

A tényleges beszerelés előtt javasoljuk, hogy ellenőrizze az üveg helyességét úgy, hogy az üveget az okostelefonhoz tartja.

1. Alaposan tisztítsa meg az okostelefon képernyőjét / kamera lencséjét a csomagban található nedves és száraz ruhával. Egy nedves ruhával eltávolítja a szennyeződéseket, egy száraz ruhával pedig megszárítja a területet, és eltávolítja a maradék szennyeződéseket.

2. Távolítsa el az átlátszó védőfóliát az üvegről (egyes üvegtípusokon a védőfólia mindkét oldalon leragadt).

3. Finoman helyezze fel az üveget, húzza át az ujját a kijelző közepén, és hagyja, hogy az üveg hozzátapadjon az okostelefonhoz.

4. Ha üveg alatt vannak   légbuborékokat, tolja őket az okostelefon széle felé.

Színes átlátszó
Anyag üveg