360° védőburkolat Huawei P30 Pro piros

Termékkód
14931
5805 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük, és 2 munkanapon belül kézbesítjük.
Szállítási információk
360° felső védőburkolat kifejezetten a Huawei P30 Pro számára készült. Remek dizájnt kínál, mely kiváló minőségű műanyagból készült, kellemes tapintású és a speciális matt felületnek köszönhetően csúszásmentes. Ennek köszönhetően kompromisszumok nélküli 360° védelmet nyújt, amelyre támaszkodhat. A burkolat kissé túlnyúlik az elülső képernyőn, ami megvédi például a szennyeződésektől normál használat során - asztalra és hasonlók esetén. A tartozékokhoz szükséges portok rendelkezésre állása magától értetődő. Adjon védelmet okostelefonjának és stílusos megjelenést.

360°-os védőburkolat Huawei P30 Pro piros

360°-os felső védőburkolat kifejezetten a Huawei P30 Pro számára készült. Remek dizájnt kínál, mely kiváló minőségű műanyagból áll, kellemes tapintású és a speciális matt felületnek köszönhetően csúszásmentes. Ennek köszönhetően megalkuvást nem ismerő 360°-os védelmet nyújt, amelyre támaszkodhat. A burkolat kissé túlnyúlik az elülső képernyőn, ami megvédi például a szennyeződésektől normál használat során - asztalra és hasonlók esetén. A tartozékokhoz szükséges portok rendelkezésre állása magától értetődő. Adjon védelmet okostelefonjának és stílusos megjelenést.

  • A borítót a Huawei P30 Pro -hoz tervezték
  • minőségi műanyagból készült

  • matt csúszásmentes felület

  • vezérlőgombok védelme

  • a csatlakozókivágások lehetővé teszik minden típusú tartozék használatát

  • stílusos kialakítás

Pro termék nem tartalmaz edzett üveget a kijelzőhöz.