360° Honor 7X rózsaszín védőburkolat

Termékkód
7927
5805 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - <span>24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span></span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük.
Szállítási információk
A 360° védőburkolat tökéletes a Honor 7X-hez. A burkolat kemény műanyagból készült, és megóvja okostelefonját a sérülésektől, karcolásoktól és szennyeződésektől a mindennapi használat során. A matt kialakítás elegáns megjelenést kölcsönöz a csomagolásnak. A felhasznált anyagnak köszönhetően tartós, csúszásmentes és kellemes tapintású. Ez a védőburkolat nem takar el semmilyen kábel- vagy csatlakozóbemenetet. A burkolat előnye a vezérlőgombok védelme.

360°-os Honor 7X rózsaszín védőburkolat

A 360°-os védőburkolat tökéletes a Honor 7X-hez. A burkolat kemény műanyagból készült, és megóvja okostelefonját a sérülésektől, karcolásoktól és szennyeződésektől a mindennapi használat során. A matt kialakítás elegáns megjelenést kölcsönöz a csomagolásnak. A felhasznált anyagnak köszönhetően tartós, csúszásmentes és kellemes tapintású. Ez a védőburkolat nem takar el semmilyen kábel vagy csatlakozó bemenetet. A burkolat előnye a vezérlőgombok védelme.

- Honor 7X-hez tervezték

- Teljes test okostelefon védelem

- Kemény és tartós műanyagból készült

- Vezérlőgombok védelme a még nagyobb védelem érdekében

- Elegáns matt dizájn

- Puha csúszásgátló felület , mely kellemes tapintású