Motorola Moto G8 Power Lite barna flip tok

Termékkód
21818
3915 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - <span>24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span></span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük.
Szállítási információk

Egy tok, amely megvédi Motorola Moto G8 Power-jét a mindennapi használat során. A puha belső védi a képernyőt a karcolásoktól és a kisebb sérülésektől. A tok kiváló minőségű poliuretánból ( TPU ) és szintetikus bőrből készült, így illeszkedik a telefonhoz. A tok rendelkezik egy rekesszel a szükséges iratok, készpénz tárolására és a mágneses záródás garantálja a használat szabadságát. A tok kivágásokkal rendelkezik a telefon funkciógombjai számára, amelyek lehetővé teszik a mobiltelefon használatát anélkül, hogy kivennénk a tokból.

Motorola Moto G8 Power Lite barna flip tok

Egy tok, amely megvédi Motorola Moto G8 Power Lite a mindennapi használat során. A puha belső védi a képernyőt a karcolásoktól és a kisebb sérülésektől. A tok kiváló minőségű poliuretánból ( TPU ) és szintetikus bőrből készült, így illeszkedik a telefonhoz. A tok rendelkezik egy rekesszel a szükséges iratok és készpénz tárolására, a mágneses záródás garantálja a használat szabadságát. A tok kivágásokkal rendelkezik a telefon funkciógombjai számára, amelyek lehetővé teszik a mobiltelefon használatát anélkül, hogy kivennénk a tokból.

- Motorola Moto G8 Power Lite

-mappák készpénzhez vagy hitelkártyához

-combination a TPU és műbőr

- magas védelem a sérülésekkel szemben

-Minden szükséges nyílás rendelkezésre áll