Flip tok Huawei P30 Lite fekete

Termékkód
14868
3915 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük, és 2 munkanapon belül kézbesítjük.
Szállítási információk
A burkolat nagyon szilárdan és gondosan készült - a belseje strapabíró anyaggal van megerősítve, amely kellő védelmet nyújt Huawei P30 Lite készüléke számára. A puha belső védi a képernyőt a karcolásoktól és a kisebb sérülésektől. A burkolat kiváló minőségű poliuretánból ( TPU ) és szintetikus bőrből készült, így illeszkedik a telefonhoz. A tok rendelkezik egy rekesszel a szükséges iratok, készpénz tárolására, a mágneses záródás pedig garantálja a használat szabadságát. A burkolaton kivágások találhatók a telefon funkcionális gombjai számára, amelyek lehetővé teszik a mobiltelefon használatát anélkül, hogy kivennénk a tokból.

Flip tok Huawei P30 Lite fekete

A burkolat nagyon szilárdan és gondosan készült - a belseje egy tartós anyaggal van megerősítve, amely kellő védelmet nyújt Huawei P30 Lite készüléke számára. A puha belső védi a képernyőt a karcolásoktól és a kisebb sérülésektől. A burkolat kiváló minőségű TPU anyagból és szintetikus bőrből készült, így illeszkedik a telefonhoz. A tok rendelkezik egy rekesszel a szükséges iratok, készpénz tárolására, a mágneses záródás pedig garantálja a használat szabadságát. A burkolaton kivágások találhatók a telefon funkcionális gombjai számára, amelyek lehetővé teszik a mobiltelefon használatát anélkül, hogy kivennénk a tokból.

- Huawei P30 Lite -hoz tervezték

-mappák készpénzhez vagy hitelkártyához

- TPU és szintetikus bőr kombinációja

- magas védelem a sérülésekkel szemben

- minden szükséges nyílás rendelkezésre áll