SOLID 360 Tartós burkolat Samsung Galaxy Tab S8-hoz zöld-fekete

Termékkód
64032
Special Price 11205 Ft Regular Price 13455 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - <span>24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span></span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük.
Szállítási információk
Adjon megbízható védelmet Samsung Galaxy Tab S8-ának a SOLID 360 borítással, amely minden oldalról megvédi. A tömör polikarbonátból készült csomag testét matt szilikon egészíti ki, amely csillapítja a rezgéseket váratlan esések esetén. A csomagolás része egy 4H keménységű beépített polikarbonát üveg, melynek köszönhetően a tablet kijelzője is védett. A védőburkolat egy állvánnyal egészül ki, ami még kényelmesebbé teszi a filmek és videók nézését. A csomag hátoldalán található praktikus tartó és a csomagban található pánt biztosítja a tablet könnyű kezelését.

Adjon megbízható védelmet Samsung Galaxy Tab S8-ának a SOLID 360 borítással, amely minden oldalról megvédi. A tömör polikarbonátból készült csomag teste matt szilikonnal van kiegészítve, amely csillapítja a rezgéseket váratlan esések esetén. A csomagolás része egy beépített, 4H keménységű polikarbonát üveg, melynek köszönhetően a tablet kijelzője is védett. A védőburkolat egy állvánnyal egészül ki, ami még kényelmesebbé teszi a filmek és videók nézését. A csomag hátoldalán található praktikus tartó és a csomagban található pánt biztosítja a tablet könnyű kezelését.

  • Samsung Galaxy Tab S8-hoz tervezték

  • megbízható védelem a sérülések és szennyeződések ellen

  • minden oldalról véd

  • állvány a filmek és videók kényelmes nézéséhez

  • praktikus szíj a csomagban