SOLID 360 Tartós burkolat Samsung Galaxy Tab S8+ fekete

Termékkód
41498
13455 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - <span>24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span></span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük.
Szállítási információk
Kompromisszumok nélküli védelem a Samsung Galaxy Tab S8+ számára. Ez a strapabíró borítás megvédi Samsung táblagépét a portól, karcolásoktól, szennyeződésektől és megóvja az eséstől. Mindent tartalmaz, amire szüksége van - hátul egy tartó, egy állvány, és egy pánt is benne van a csomagban. Ennek a burkolatnak az előnye a minden oldalról való védelem, beleértve a képernyővédelmet és a táblagép tartásának számos lehetőségét. A hátlapon található állvány például videók nézésére, a pánt a tablet vállon történő hordozására alkalmas. A hátoldalon található kézi tartó alkalmas a tablet megbízható megfogására a mindennapi használat során.

SOLID 360 Tartós burkolat Samsung Galaxy Tab S8+ fekete

Kompromisszumok nélküli védelem a Samsung Galaxy Tab S8+ számára. Ez a strapabíró borítás megóvja Samsung táblagépét a portól, karcolásoktól, szennyeződésektől és megóvja a leejtéstől. Mindent tartalmaz, amire szüksége van - hátul egy tartó, egy állvány, és egy pánt is benne van a csomagban. Ennek a burkolatnak az előnye a minden oldalról való védelem, beleértve a képernyővédelmet és a táblagép tartásának számos lehetőségét. A hátlapon található állvány például videók nézésére, a pánt a tablet vállon történő hordozására alkalmas. A hátoldalon található kézi tartó alkalmas a tablet megbízható megfogására a mindennapi használat során.

  • Samsung Galaxy Tab S8+-hoz tervezték

  • megbízható védelem a sérülések és szennyeződések ellen

  • minden oldalról véd

  • a tabletta teljes testének védelme
  • állvány a filmek és videók kényelmes nézéséhez

  • praktikus szíj a csomagban