Szilikon burkolat Asus ZenFone 3 Laser (ZC551KL) átlátszó

Termékkód
6257
2796 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - <span>24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span></span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük.
Szállítási információk
Az átlátszó szilikon tok kiváló védelmet nyújt Asus ZenFone 3 Laser (ZC551KL) számára. Pontosan a telefon méretének megfelelő vékony és puha anyagból készült, és tökéletesen véd az ütésektől, kopásoktól és karcolásoktól. Mindenképpen értékelni fogod, hogy a tok nem takarja el a töltő- és fejhallgató-csatlakozókat, illetve az objektívet és a hangszórót, így minden funkciót használhatsz anélkül, hogy ki kellene venni a telefont a tokból. A burkolat kialakítása csúszásmentes, és a problémamentes működést és a telefon kényelmes kézben tartását szolgálja. Ráadásul az átlátszóságnak köszönhetően az okostelefon eredeti dizájnja megmarad.

Szilikon burkolat Asus ZenFone 3 Laser (ZC551KL) átlátszó

Az átlátszó szilikon tok kiváló védelmet nyújt Asus ZenFone 3 Laser (ZC551KL) számára. Pontosan a telefon méretének megfelelő vékony és puha anyagból készült, és tökéletesen véd az ütésektől, kopásoktól és karcolásoktól. Minden bizonnyal értékelni fogja, hogy a tok nem takarja el a töltő- és fejhallgató-csatlakozókat, illetve az objektívet és a hangszórót, ami lehetővé teszi az összes funkció használatát anélkül, hogy ki kellene vennie a telefont a tokból . A burkolat kialakítása csúszásmentes, és a problémamentes működést és a telefon kényelmes kézben tartását szolgálja. Ráadásul az átlátszóságnak köszönhetően az okostelefon eredeti dizájnja megmarad.

- Egyszerű átlátszó kialakítás

- Ultra vékony és rugalmas

-véd az eséstől és a karcolásoktól

- a burkolat csúszásmentes és könnyen tisztítható

- minden szükséges port elérhető