SHOCK Tartós borítás Motorola Moto G7 fekete

Termékkód
14357
4181 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük, és 2 munkanapon belül kézbesítjük.
Szállítási információk
Nagyon strapabíró tok Motorola Moto G7-hez. Ez a burkolat megbízhatóan megvédi Motorola Moto G7-et a karcolásoktól, kopástól és leeséstől. A huzat a sarkokban speciálisan megerősített, így rendkívül strapabíró burkolat, amely elnyeli az eséseket. A hátlap átlátszó, így megőrzi a telefon eredeti dizájnját. A tok fizikai gombokat és minden szükséges kivágást tartalmaz a portokhoz, töltéshez vagy egyéb csatlakozókhoz.

SHOCK Tartós tok Motorola Moto G7 fekete

Nagyon strapabíró tok Motorola Moto G7-hez. Ez a burkolat megbízhatóan megvédi Motorola Moto G7-et a karcolásoktól, kopástól és leeséstől. A huzat speciálisan megerősített a sarkaiban, ami rendkívül tartóssá teszi az eséseket. A hátlap átlátszó, így megőrzi a telefon eredeti dizájnját. A tok fizikai gombokat és minden szükséges kivágást tartalmaz a portokhoz, töltéshez vagy egyéb csatlakozókhoz.

- a burkolat védi a mobiltelefont a karcolásoktól és a kopástól

- elegáns design

- Pontos kivágások minden gombhoz és csatlakozóhoz

- a felhasznált anyag kellemes tapintású

- a tok felhelyezése után a telefon nem csúszik a kézben

- Motorola Moto G7 - hez tervezték