RUBBER Szilikon borítás Huawei P30 Pro piros

Termékkód
14424
Special Price 4230 Ft Regular Price 5310 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük, és 2 munkanapon belül kézbesítjük.
Szállítási információk
Huawei P30 Pro készülékéhez tervezett védőburkolat. Kiváló minőségű gumiból készült, ami erős, ugyanakkor rugalmassá teszi. Megvédi okostelefonját a sérülésektől, karcolásoktól és szennyeződésektől a napi kezelés során. A burkolat védi a gombokat is. Tökéletesen illeszkedik okostelefonjához, és kellemes tapintású. Adjon biztonságos védelmet okostelefonjának egyszerű kivitelben.

RUBBER Szilikon borítás Huawei P30 Pro kék

Huawei P30 Pro készülékéhez tervezett védőburkolat. Kiváló minőségű gumiból készült, ami erős, ugyanakkor rugalmassá teszi. Megvédi okostelefonját a sérülésektől, karcolásoktól és szennyeződésektől a napi kezelés során. A burkolat védi a gombokat is. Tökéletesen illeszkedik okostelefonjához, és kellemes tapintású. Adjon biztonságos védelmet okostelefonjának egyszerű kivitelben. A matt felületnek köszönhetően a csomagolás kellemes tapintású és nem csúszik.

- Huawei P30 Pro -hoz tervezték

- Az okostelefon védelme a sérülésektől

- Minőségi gumi anyag

- Extra gombvédelem

- A huzat kellemes tapintású