Szilikon borítás Microsoft Lumia 550 átlátszó

Termékkód
7969
4005 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - <span>24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span></span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük.
Szállítási információk
Egyszerű átlátszó tok Microsoft Lumia 550-hez. A tok kiváló minőségű szilikonból készült, amely megvédi okostelefonját a portól és a karcolásoktól. A borítás ultratenký és könnyű, így semmilyen módon nem változtatja meg a telefon vastagságát. Az átlátszó kialakításnak köszönhetően az okostelefon eredeti megjelenése megmarad. A tok tartalmazza az összes szükséges nyílást a tartozékok számára, és védi a vezérlőgombokat is.

Szilikon borítás Microsoft Lumia 550 átlátszó

Egyszerű átlátszó tok Microsoft Lumia 550-hez. A tok kiváló minőségű szilikonból készült, amely megvédi okostelefonját a portól és a karcolásoktól. A borítás ultravékony és könnyű, így semmilyen módon nem változtatja meg a telefon vastagságát. Az átlátszó kialakításnak köszönhetően az okostelefon eredeti megjelenése megmarad. A tok tartalmazza az összes szükséges nyílást a tartozékok számára, és védi a vezérlőgombokat is.

- Microsoft Lumia 550 -hez tervezték

- Egyszerű átlátszó kialakítás

- vékony szilikonból készült

- rugalmas és csúszásmentes

- minden szükséges port elérhető