MY ART Védőburkolat a OnePlus Nord CE 3-hoz Lite 5G FACES (196)

Termékkód
78693
4360 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - <span>24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span></span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük.
Szállítási információk
Egyedi szilikon tok a OnePlus Nord CE 3 Lite 5G készülékedhez a gyűjteményünkből, amelyet sehol máshol nem találsz! Ez a tok megbízhatóan védi okostelefonját a sérülésektől és a szennyeződésektől. A csomagolás a lehető legjobb minőség elérése érdekében különböző anyagokból készül: rugalmas TPU anyagból és merev műanyagból. Fedezze fel a több tucat dizájnt, és válassza ki a megfelelő borítót Önnek vagy szerettének.

Egyedi szilikon tok a OnePlus Nord CE 3 Lite 5G készülékhez a csak nálunk megtalálható minták közül! Ez a tok megbízható védelmet nyújt okostelefonjának a sérülések és a szennyeződések ellen. Kiváló minőségű anyagok kombinációjából készült, ahol a rugalmas TPU anyag és a tartós műanyag együtt tökéletes védelmet nyújt mobiltelefonja számára. Válasszon egyet egyedi mintáink közül, és találja meg a tökéletes borítást Önnek vagy szeretteinek.

  • a következőhöz tervezték OnePlus Nord CE 3 Lite 5G

  • műanyagból és TPU

  • motívum a hátoldalon

  • kényelmes a kézben

  • az okostelefon gombjait is védi

Színes színkeverék
Anyag műanyag, szilikon / TPU