MOFI Ultravékony borítás One Plus 7 arany

Termékkód
14688
4455 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük, és 2 munkanapon belül kézbesítjük.
Szállítási információk
Kifejezetten a One Plus 7 okostelefonhoz készült nagyon vékony műanyag tok.A kiváló minőségű polikarbonátból készült tok megvédi okostelefonját a karcolásoktól, sérülésektől, szennyeződésektől és egyéb veszélyektől a napi kezelés során. Varázsolja telefonját egyedi, matt textúrájú tokkal, amely nem fogja fel az ujjlenyomatokat. Egyedülálló védelem és elegáns kialakítás a MOFI borításnak köszönhetően, amely szintén nagyon vékony és nem növeli a vastagságot.

MOFI Ultra vékony borítás One Plus 7 arany

Kifejezetten a One Plus 7 okostelefonhoz készült nagyon vékony műanyag tok.A kiváló minőségű polikarbonátból készült tok megvédi okostelefonját a karcolásoktól, sérülésektől, szennyeződésektől és egyéb veszélyektől a napi kezelés során. Varázsolja telefonját egyedi, matt textúrájú tokkal, amely nem rögzíti az ujjlenyomatokat. Egyedülálló védelem és elegáns kialakítás a MOFI borításnak köszönhetően, amely szintén nagyon vékony és nem növeli a vastagságot.

- One Plus 7-hez tervezték

- Ultra borítás nem ad vastagságot

- A legvékonyabb műanyag borítás

- Sérülés elleni védelem a napi kezelés során

- Nem rögzíti az ujjlenyomatokat

- Elegáns dizájn