Mágneses borító 360 Samsung Galaxy S10 fekete

Termékkód
15003
8055 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük, és 2 munkanapon belül kézbesítjük.
Szállítási információk
Speciális prémium minőségű tok Samsung Galaxy S10 készülékéhez. A tok kiváló minőségű anyagok - edzett üveg, alumínium és szilikon - kombinációjából készült, amelyek tökéletesen védik a telefont a kopástól és a sérülésektől. Az átlátszó kialakításnak köszönhetően megmarad az okostelefon eredeti formája, a hátoldalon lévő edzett üveg pedig garantálja a karcállóságot és lehetővé teszi a problémamentes induktív töltést. A tok szélein található fekete alumínium keret kivételes elegancia érzetét kelti. A keret belső részén található szilikon kezelés védi a telefon széleit a karcolásoktól. A mágneses kapocs egyszerű és gyors összeszerelést tesz lehetővé.

Mágneses védő + edzett üvegház Samsung Galaxy S10 fekete

Speciális prémium minőségű tok Samsung Galaxy S10 készülékéhez. A burkolat kiváló minőségű anyagok - edzett üveg, alumínium és szilikon - kombinációjából készült, amelyek tökéletesen védik a telefont a kopástól és a sérülésektől. Az átlátszó kialakításnak köszönhetően megmarad az okostelefon eredeti formája, a hátoldalon lévő edzett üveg pedig garantálja a karcállóságot és lehetővé teszi a problémamentes induktív töltést. A tok szélein található fekete alumínium keret kivételes elegancia érzetét kelti. A keret belső részén található szilikon kezelés védi a telefon széleit a karcolásoktól. A mágneses kapocs egyszerű és gyors összeszerelést tesz lehetővé.

- teljes körű 360 fokos telefonvédelem

- kijelzővédelem edzett üveggel az előlapon

- Samsung Galaxy S10 -hez készült

-edzett üveg és alumínium kombinációja

- magas szintű védelem a napi kopás ellen

- egyszerű mágneses összeszerelés

-átlátszó kivitel ezüst alumínium kerettel