MERCURY SOFT FELING Huawei Mate 10 Lite kék

Termékkód
7453
3870 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - <span>24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span></span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük.
Szállítási információk
A Mercury Goospery Soft Feeling egy egyedülállóan puha borítás, amit nem akarsz majd elengedni. A burkolat kiváló minőségű és strapabíró TPU anyagból készült, amely egyben rugalmas és megóvja okostelefonját a sérülésektől, karcolásoktól és leesésektől a mindennapi kezelés során. Az összes szükséges csatlakozóhoz és porthoz való hozzáférés magától értetődő. A kijelző és a kamera még nagyobb védelme érdekében a burkolat megemelt élekkel rendelkezik. Ezenkívül az egyszerű monokróm kialakítás felfrissíti okostelefonját.

MERCURY SOFT FELING Huawei Mate 10 Lite kék

A Mercury Goospery Soft Feeling egy egyedülállóan puha borítás, amit nem akarsz majd elengedni. A burkolat kiváló minőségű és strapabíró TPU anyagból készült, amely ráadásul rugalmas és megvédi okostelefonját a sérülésektől, karcolásoktól és leesésektől a mindennapi kezelés során. Az összes szükséges csatlakozóhoz és porthoz való hozzáférés magától értetődő. A kijelző és a kamera még nagyobb védelme érdekében a burkolat megemelt élekkel rendelkezik. Ezenkívül az egyszerű monokróm kialakítás felfrissíti okostelefonját.

- Huawei Mate 10 Lite készülékhez tervezett borító

- Puha, kellemes tapintású csomagolás

- Az okostelefon védelme a sérülésektől , karcolásoktól és szennyeződésektől

- Megemelt élek a még nagyobb védelem érdekében

- Pontos kivágások az összes szükséges csatlakozóhoz és porthoz