GKK Műanyag borítás Samsung Galaxy Z Fold 2 5G rózsaszín arany

Termékkód
25009
7996 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - <span>24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span></span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük.
Szállítási információk
Minőségi 360 ° tok Samsung Galaxy Z Fold 2 5G . A csomagolás az egész készüléket körülveszi, és így magasabb fokú védelmet nyújt, mint a hagyományos csomagolás. Edzett műanyagból készült, amely biztonságban tartja okostelefonját. A huzat kellemes tapintású és jó csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, így nem esik ki olyan könnyen a kezéből. Nem kell aggódnia a kivágások miatt, mindegyik a megfelelő helyen van. A burkolat védi a készülék gombjait is.

360 °-os védőburkolat Samsung Galaxy Z Fold 2 5G rózsaszín - arany

Minőségi 360 °-os tok Samsung Galaxy Z Fold 2 5G . A csomagolás az egész készüléket körülveszi, és így magasabb fokú védelmet nyújt, mint a hagyományos csomagolás. Edzett műanyagból készült, amely biztonságban tartja okostelefonját. A huzat kellemes tapintású és jó csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, így nem esik ki olyan könnyen a kezéből. Nem kell aggódnia a kivágások miatt, mindegyik a megfelelő helyen van. A burkolat védi a készülék gombjait is.

  • a készülék teljes felületének minőségi védelme (kivéve a kijelző)

  • Az Ön Samsung Galaxy Z Fold 2 5G

  • edzett műanyag – fejlett védelem

  • továbbá gomb védelem

  • Anyaga kellemes tapintású , nem csúszik ki a kézből

Megjegyzés: Pro termék nem tartalmaz edzett üveget a kijelzőhöz