DUX pénztárcavédő Oppo A16 / Oppo A16s fekete

Termékkód
34996
6705 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - <span>24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span></span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük.
Szállítási információk
Megbízható védelem, amelyet a vezető DUX cég gyártott az Oppo A16 / Oppo A16s számára. A praktikus és elegáns borítás minden oldalról maximális biztonságot nyújt okostelefonjának. A kiváló minőségű műbőr és szilikon tálcának köszönhetően megbízhatóan véd az esések, karcolások és szennyeződések okozta sérülések ellen a mindennapi használat során. A mágneses zárnak köszönhetően a huzat nem nyílik spontán módon, így még kézitáskában vagy zsebben sem sérül meg. Emellett talál helyet a hitelkártyáknak és a pénznek, vagy a tokot állványba hajthatja, ami kényelmes film- és videónézést biztosít.

DUX pénztárcavédő Oppo A16 / Oppo A16s fekete

Megbízható védelem, amelyet egy vezető DUX cég készített Oppo A16 / Oppo A16s okostelefonjához. A praktikus és elegáns borítás minden oldalról maximális biztonságot nyújt okostelefonjának. A kiváló minőségű műbőr és szilikon tálcának köszönhetően megbízhatóan véd az esések, karcolások és szennyeződések okozta sérülések ellen a mindennapi használat során. A mágneses zárnak köszönhetően a huzat nem nyílik spontán módon, így még kézitáskában vagy zsebben sem sérül meg. Emellett talál helyet a hitelkártyáknak és a pénznek, vagy a tokot állványba hajthatja, ami kényelmes film- és videónézést biztosít.

  • Oppo A16 / Oppo A16-okhoz tervezték

  • hitelkártya- és pénztartó rekeszek

  • minőségi anyagok kombinációja - szintetikus bőr és szilikon tálca

  • állvány létrehozásának lehetősége a filmek kényelmes nézéséhez

  • a mágneses zár gondoskodik arról, hogy a tok zárva ne nyíljon ki magától

  • a borító kellemes tapintású