BUSINESS Pénztárcavédő Motorola Moto E (2020) piros

Termékkód
21792
5160 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - <span>24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span></span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük.
Szállítási információk

Motorola Moto E (2020) okostelefonhoz készült védőtárca. Eleganciája gyengéden néz ki, ugyanakkor tökéletes védelmet nyújt okostelefonjának a sérülések és szennyeződések ellen. Ha rajongsz a videózásért vagy filmezésért, a Business Wallet huzat az Ön igényei szerint készült, könnyen összecsukható, így a huzat állványként is szolgálhat, és kényelmesen nézheti, amit élvez. Ezen kívül a borítón találhatók a készpénz vagy hitelkártya tárolására szolgáló mappák, így kényelmesen vásárolhat, és a borítója a mindennapi élet kiegészítőjévé és eszközévé válik. Mivel minden fontos kivágást tartalmaz a csatlakozókhoz és a töltőhöz, egyáltalán nem kell a burkolatot kiválasztani.

BUSINESS Pénztárcavédő Motorola Moto E (2020) piros

Motorola Moto E (2020) okostelefonhoz készült védőtárca. Eleganciája puhának tűnik, ugyanakkor tökéletes védelmet nyújt okostelefonjának a sérülések és szennyeződések ellen. Ha rajongsz a videózásért vagy filmezésért, a Business Wallet huzat az Ön igényei szerint készült, könnyen összecsukható, így a huzat állványként is szolgálhat, és kényelmesen nézheti, amit élvez. Ezen kívül a borítón találhatók a készpénz vagy hitelkártya tárolására szolgáló mappák, így kényelmesen vásárolhat, és a borítója a mindennapi élet kiegészítőjévé és eszközévé válik. Mivel minden fontos kivágást tartalmaz a csatlakozókhoz és a töltőhöz, egyáltalán nem kell a burkolatot kiválasztani.

  • Védje okostelefonját a sérülésektől

  • Hely készpénznek, kártyáknak

  • Lehetőség fold egy állvány

  • Kivágások az összes szükséges csatlakozóhoz

  • Finom és egyszerű szintetikus bőr kialakítás

  • Motorola Moto E (2020) számára készült