ART BUTTERFLY Pénztárcahuzat ZTE Blade A72 sötétlila

Termékkód
58814
5805 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - <span>24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span></span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük.
Szállítási információk
Gravírozott ART mintával ellátott pénztárcahuzat ZTE Blade A72 készülékéhez. A készülék 360 fokos lefedettségének köszönhetően a burkolat minden oldalról védelmet nyújt a sérülések ellen. A termék két különböző anyagból készül a lehető legjobb tulajdonságok biztosítása érdekében. A tok állványként is használható, aminek köszönhetően kényelmesen nézhet filmeket vagy videókat. A fedél kivágásokat tartalmaz, amelyek jó hozzáférést biztosítanak a kábel portjához.

Gravírozott ART mintával ellátott pénztárcahuzat ZTE Blade A72-hez. A készülék 360 fokos lefedettségének köszönhetően a burkolat minden oldalról védelmet nyújt a sérülések ellen. A termék két különböző anyagból készül a lehető legjobb tulajdonságok biztosítása érdekében. A tok állványként is használható, melynek köszönhetően kényelmesen nézhet filmeket vagy videókat. A fedél kivágásokat tartalmaz, amelyek jó hozzáférést biztosítanak a kábel portjához.

  • ZTE Blade A72-hez tervezve

  • sérülések elleni védelem

  • felhasznált anyagok: TPU és szintetikus bőr

  • a csomagolás állványra alakítható

  • gravírozott kivitel