SPIGEN EZ FIT Védőüveg Apple iPad Air 5 (2022) / 4 (2020)

Termékkód
36299
11960 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - <span>24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span></span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük.
Szállítási információk
A forradalmian új rögzítési módszerrel ellátott edzett üveg az Ön Apple iPad Többé nem kell aggódnia a védőüveg felszerelésével, az edzett üveg rögzítőkerettel van rögzítve, melynek köszönhetően professzionális alkalmazást ér el. A 0,2 mm vastagságú 9H edzett üveget oleofób réteg borítja, amely megakadályozza az ujjlenyomatok és a szennyeződések rögzítését. Az edzett üveg védi a táblagép kijelzőjét a sérülésektől, miközben nem csökkenti az érintésérzékenységet vagy a színváltozásokat.

SPIGEN EZ FIT Védőüveg Apple iPad Air 5 (2022) / 4 (2020)

A forradalmian új rögzítési módszerrel edzett üveg az Ön Apple iPad Többé nem kell aggódnia a védőüveg felszerelésével, az edzett üveg rögzítőkerettel van rögzítve, melynek köszönhetően professzionális alkalmazást ér el. A 0,2 mm vastagságú 9H edzett üveget oleofób réteg borítja, amely megakadályozza az ujjlenyomatok és a szennyeződések rögzítését. Az edzett üveg védi a táblagép kijelzőjét a sérülésektől, miközben nem csökkenti az érintésérzékenységet vagy a színváltozásokat.

  • Apple iPad Air 5 (2022) / 4 (2020)-hoz tervezték

  • 9H edzett üveg

  • vastagsága mindössze 0,2 mm

  • oleofób és hidrofób réteg

  • nem csökkenti az érintésérzékenységet

  • alkalmazási készlet tartalmazza

A csomag tartalma:

1x SPIGEN EZ FIT Védőüveg

1x alkalmazáskészlet