3D Edzett üveg Sony Xperia 10 Plus fekete

Termékkód
14743
Special Price 5805 Ft Regular Price 6660 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük, és 2 munkanapon belül kézbesítjük.
Szállítási információk
Védő 3D edzett üveg a Sony Xperia 10 Plus készülékhez. Az üveg a teljes kijelzőt befedi, így a kijelzőt a szélétől a széléig védi a véletlen leejtések, karcolások, szennyeződések és ujjlenyomatok ellen. Az üveg 9H keménységű, oleofób bevonattal és csodálatos tapintással rendelkezik.

3D Edzett üveg Sony Xperia 10 Plus fekete

A 3D edzett (edzett) üveg a megfelelő képernyővédelem Sony Xperia 10 Plus készülékéhez . Az edzett üveg védi a kijelzőt a karcolásoktól és a szennyeződésektől, de ami a legfontosabb, megóvja a széttöréstől. A 9H keménysége garantálja, hogy a Sony Xperia 10 Plus edzett üvege tartós és tökéletesen védi a kijelzőt. A 3D edzett üveg védi Sony Xperia 10 Plus teljes kijelzőjét . Ugyanakkor a 10 Plus 0%-ban átlátszó, így nem is fogod tudni, hogy megvan. Az edzett üveg minden szükséges kivágást tartalmaz a hangszóróhoz vagy a közelségérzékelőhöz.

- Az edzett üveg védi a kijelzőt a töréstől

- Az üveg 10 Plus 0% átlátszó

- Egyszerű alkalmazás

- Keménység 9H

- Lekerekített élek

- Az edzett üveget a Sony Xperia 10 Plus készülékhez tervezték