3D edzett üveg Samsung Galaxy Note 20 fekete

Termékkód
21946
5805 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - <span>24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span></span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük.
Szállítási információk
3D Tempered (edzett) üveg a megfelelő képernyővédő fólia Samsung Galaxy Note 20 készülékéhez. Az edzett üveg védi a képernyőt a karcolásoktól és a szennyeződésektől, de ami a legfontosabb, megóvja az összetöréstől. A 9H keménység biztosítja, hogy az edzett üveg tartós legyen, és tökéletesen védi a kijelzőt. 3D Tempered Glass védi Samsung Galaxy Note 20 teljes képernyőjét. Ugyanakkor 100%-ban átlátszó, így nem is fogod tudni, hogy nálad van.

3D edzett üveg Samsung Galaxy Note 20 fekete

3D Tempered (edzett) üveg a megfelelő képernyővédő fólia Samsung Galaxy Note 20 készülékéhez.   Az edzett üveg védi a kijelzőt a karcolásoktól és a szennyeződésektől, de ami a legfontosabb, megóvja az összetöréstől. A 9H keménység biztosítja, hogy az edzett üveg tartós legyen, és tökéletesen védi a kijelzőt. 3D Tempered Glass védi Samsung Galaxy Note 20 teljes képernyőjét. Ugyanakkor 100%-ban átlátszó, így nem is fogod tudni, hogy nálad van.

  • Az edzett üveg védi a kijelzőt a töréstől

  • az üveg 100%-ban átlátszó

  • egyszerű alkalmazás

  • keménység 9H

  • Samsung Galaxy Note 20-hoz tervezték