3D edzett üveg Vivo X80 Lite 5G -hez

Termékkód
54944
5805 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - <span>24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span></span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük.
Szállítási információk
Edzett 3D üveg a Vivo X80 Lite 5G -hez tervezve. A 3D edzett üveg befedi a teljes előlapi kijelzőt, és megóvja a sérülésektől, szennyeződésektől és karcolásoktól. Az üveg tökéletesen illeszkedik a kijelzőhöz, és nincs hatással az érintésre. A csomagban száraz és nedves törlőkendők találhatók, amelyek a kijelző tisztítására szolgálnak a felhordás előtt. A 3D -s üveg kerületén egy fekete perem fut körbe, amely nem nyúlik bele magába a kijelzőbe.

Edzett 3D üveg a Vivo X80 Lite 5G -hez tervezve. A 3D edzett üveg befedi a teljes előlapi kijelzőt, és megóvja a sérülésektől, szennyeződésektől és karcolásoktól. Az üveg tökéletesen illeszkedik a kijelzőhöz, és nincs hatással az érintésre. A csomagban száraz és nedves törlőkendők találhatók, amelyek a kijelző felhordás előtti tisztítására szolgálnak. A 3D -s üveg kerületén egy fekete perem fut körbe, amely nem terjed ki magába a kijelzőbe.

  • lefedi a teljes kijelzőt

  • véd a sérülésektől

  • az üveg átlátszó , fekete kerettel

  • az üveg felhelyezése után javasoljuk az ujjlenyomat eltávolítását és újbóli hozzáadását

  • Vivo X80 Lite 5G -hez tervezték

HOGYAN KELL RAGASZTNI A VÉDŐÜVEGET?
A tényleges beszerelés előtt javasoljuk, hogy ellenőrizze az üveg helyességét úgy, hogy az üveget az okostelefonhoz tartja.

1. Alaposan tisztítsa meg az okostelefon képernyőjét / kamera lencséjét a csomagban található nedves és száraz ruhával. Egy nedves ruhával eltávolítja a szennyeződéseket, egy száraz ruhával pedig megszárítja a területet, és eltávolítja a maradék szennyeződéseket.

2. Távolítsa el az átlátszó védőfóliát az üvegről (egyes üvegtípusokon a védőfólia mindkét oldalon leragadt).

3. Finoman helyezze fel az üveget, húzza át az ujját a kijelző közepén, és hagyja, hogy az üveg hozzátapadjon az okostelefonhoz.

4. Ha üveg alatt vannak   légbuborékokat, tolja őket az okostelefon széle felé.