3D Edzett üveg OPPO Reno 3 fekete

Termékkód
22051
5805 Ft
<span class="green">RAKTÁRON - <span>24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK</span></span> RAKTÁRON - 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK Ha 12:00 óra előtt adja le rendelését, még aznap elküldjük.
Szállítási információk

3D Tempered (edzett) üveg a megfelelő képernyővédő fólia az OPPO Reno 3-hoz. Az edzett üveg védi a kijelzőt a karcolásoktól és a szennyeződésektől, de ami a legfontosabb, megóvja az összetöréstől. A 9H keménység biztosítja, hogy az edzett üveg tartós legyen, és tökéletesen védi a kijelzőt. 3D edzett üveg védi az OPPO Reno 3 teljes képernyőjét. Ugyanakkor 100%-ban átlátszó, így nem is fogja tudni, hogy megvan. Az edzett üveg minden szükséges kivágást tartalmaz a hangszóróhoz vagy a közelségérzékelőhöz.

3D Edzett üveg OPPO Reno 3 fekete

3D edzett (edzett) üveg a megfelelő képernyővédő fólia az OPPO Reno 3-hoz.   Az edzett üveg védi a kijelzőt a karcolásoktól és a szennyeződésektől, de ami a legfontosabb, megóvja az összetöréstől. A 9H keménység biztosítja, hogy az edzett üveg tartós legyen, és tökéletesen védi a kijelzőt. 3D Tempered Glass védi Samsung Galaxy Note 20 erős> teljes képernyőjét. Ugyanakkor 100%-ban átlátszó, így nem is fogod tudni, hogy megvan. Az edzett üveg minden szükséges kivágást tartalmaz a hangszóróhoz vagy a közelségérzékelőhöz.

- Az edzett üveg védi a kijelzőt a széttöréstől

- Az üveg 100%-ban átlátszó

- Egyszerű alkalmazás

- Keménység 9H

- Az edzett üveget az OPPO Reno 3-hoz tervezték